Håller på och flyttar för fullt!

För er som tror att jag har gått och dött eller något liknande kan jag informera att jag igår va uppe i rätten och vann!...Så imorgon blir det flytt till en ny lägenhet som är HELT underbar! Så jag kommer ha fullt upp nu denna helgen, men jag lovar att komma tillbax och skriva snart igen!....

Amuse mirror lipstick


Här är ännu en liten pärla när det kommer till läppstift. Inte en lika klar favorit som NYX -Round lipstick, men inte långt därifrån. Detta är iallafall det perfekta "röda läppstiftet" som varje tjej MÅSTE ha. Sedan att det har en liten spegel som automatiskt vecklas ut när man öppnar läppstiftet är bara ännu ett plus.



NYX - Round lipstick



Här är en bild på mina absoluta favoriter nu till våren när det kommer till läppstift.
Jag är en person som brukar sky läppstift som pesten då jag anser att det är både uttorkande och ofta blir "för mycket".
Inte med dessa...de är helt underbara.....känns som ett läppbalsam, men är jätte pigmenterat och finns i mängder av olika färger och kostar enbart runt 20 kr. Jag beställde mina från www.cherryculture.com .

Elf produkter!



Elf, som står för eyeslipsface är ett kosmetikaföretag från Amerika som är kända för att ha bra smink till en otroligt billigt peng. På den amerikanska sidan kostar alla deras produkter $1/st, meddans dom på den svenska ligger strax under 20-lappen.
Jag va tvungen att skicka iväg en beställning då jag hade hört mycket om dom, både ris och ros. För det första var leveranstiden va väldigt lång, från det att jag hade lagt beställningen till att jag fick varorna dröjde det lite drygt 2 veckor.
Produkterna höll varierande kvalitet då vissa va riktigt bra och vissa lite sämre.
Deras ögonfransböjare, som tyvärr ej är med på bilden är väldigt bra utformad och jag fullkommligt älskar den. Deras ögonbrynsfix + transparenta mascara är grymt bra och skulle rekommendera er alla att beställa hem en.
Här på bilden är de lite andra saker som jag beställde från deras hemsida, överlag är jag faktiskt riktigt nöjd med produkterna.

Om ni undrar något är det bara till att fråga!



Sisley Confort Extreme dag & natt kräm.




Detta kan vara dom absolut bästa hudkrämerna som finns ute på marknaden idag. Dom kostar strax över 1000 lappen men är värda varenda krona. För mig som har väldigt torr hy på sina ställen är dessa guld värda....
Det spänner inte i huden och huden blir regält återfuktad. För er där ute som har problem med torrhet etc rekommenderar jag verkligen att uppsöka närmsta återförsäljare och be om ett prov på dessa då dom är ganska dyra och vi alla har olika hy. Men personligen så fullkommligt ÄLSKAR jag dom!!!!


En liten makeup look!

Gjorde precis 2 st videos, en där jag visade hur man gör contouring etc och en på hur man gör den sminkningen som jag har på bilden nedan....tyvärr lyckas jag inte lägga upp den men skall försöka få lite hjälp av killen i morgon för att få upp dom....så jag arbetar på det....


Utförsäljning av NYX!!!

                                 



Just nu är det total utförsäljning av NYX på

http://www.nyxcosmetics.com/Main_Pages/Sale.htm


Set 1: 5 st av deras kända trio ögonskuggor, 8 st läppglans för $16
Set 2: 30 st läppstift för $24
Set 3: 43 st singelögonskuggor för $43

Passa på medans det fortfarande finns kvar....NYX är ett riktigt bra makeup märke!



Några favoriter till håret!




Några utav mina favoriter som gör livet aningen lättare......

Ett torr schampoo är inte helt fel att ha i väskan nu när sommaren kommer med diverse festivaler etc. Lee Stafford är helt klart favoriten. Den hängde med i bagaget nu sist när jag va i Thailand och den klarade av jobbet galant!

L'Oreal - Fix anti frizz är en annan favorit. Köpte den relativt nyligen då min frisör rekommenderade den. Den är himla bra måste jag ju faktiskt säga. Man slipper dom där superirreterade små "antennerna" på huvudet som totalvägrar att lägga sig. Om ni precis som mig har ett aningen frissigt hår som börjar leva sitt eget liv om det småregnar så rekommenderar jag er verkligen att köpa denna produkt. Den är verkligen grym!

Bed Head After party är ju som känt av många en grym produkt som klarar av det mesta. Fungerar kanon och ger håret en mjuk känsla och doftar gudomligt gott....

Rosa mini plattång från HH Simonsen...

Blev tipsad om denna ursöta mini plattång av en bekant på nyårsafton. Köpte den huvudsakligen då jag behövde en mindre variant som fungerade bra till mitt tjocka hår, men sammtidigt inte tog för mycket plats i resväskan.
Kan ju bara säga det att jag fullkommligt ÄLSKAR den. Förutom att den är supersöt så är den verkligen kanon och fungerar perfekt för det kortare håret, såsom lugg etc.


Äntligen är våren på ingång!

När jag va påväg hem från jobbet så slog det mig, solen stack i ögonen och fåglarna kvittrade för fullt.
Våren är ÄNTLIGEN påväg! Längtar något vansinnigt tills man kan slänga ut alla mörka och tjocka vinterkläder och ersätta den med glada färger...hittade en snygg klänning på www.asos.com nu när jag va där inne och
kikade....funderar starkt på att beställa hem den...vad tycker ni?

....

Enkelt hårtips som är guld värt!

Någon mer än jag som blir helt tokig på att de korta babyhåren gärna spretar åt både höger och vänster när man sätter upp håret?

Trodde nästan det ja.....

Ett superenkelt sätt att få bort allt spretande i håret är att använda en ögonbryn/mascara borste.
Spraya hårspray rakt på borsten och kamma sedan hårfästet där allt spret är med borsten och wipps så är håret slätt och snyggt!

Superenkelt och snyggt!

Makeup förvaring!



Det är inte alltid helt lätt att få till förvaringen av allt smink!

Så här har jag löst problematiken i mitt badrum. Köpte dessa smarta plast "mini byråer" i Thailand i vintras. Innan dess hade jag några snarlika fast en storlek mindre som jag hade beställt ifrån Ebay. De är svåra att få tag i här i Sverige, men om man inte har vägarna förbi något land såsom Amerika eller Thailand etc. så kan man lika väl använda sin av "brevkorgar" som man har till kontor etc. De går att köpa på de flesta större affärer där de säljer kontorsmaterial. Rekommenderas varmt, då det går i otroligt mycket i dessa små "plastlådor" och man kan ha sitt smink mer organiserat.

Viva La Diva palette!


Jag är ju lite smått besatt av diverse paletter som ni kanske har förstått vid detta laget.

Här är iallafall min Viva La Diva palette. Köpte den i vintras på Åhlens för kanske 200 kr.
Förutom att den är hur gullig som hellst (rosa) så är färgerna helt underbara. Många utav färgerna är snarlika med MAC's ögonskuggor, vilket inte direkt är något negativt. Den har 60 st ögonskuggor, 4 st läppglans, 3 st puder och 5 st rouge. varav 1 fungerar kanon till contouring.

Ifall ni vill se "swatches" är det bara att hojta till som vanligt.....

WALES 78 Eyeshadow & blush palette



Här är min WALES palette. Egentligen behöver man inte ha någon mer palette eller singelögonskugga ifall man har denna, då den har hela skalan av färger. Den är verkligen kanon att arbeta med, då den är väldigt pigmenterad. Jag beställde min ifrån Ebay och betalade ca $25 +frakt. Helt klart värt det!

Om någon vill se "swatches" så får ni hojta till......

Har arbetat som en galning....

Förlåt att jag inte skrivit något på ett tag, men har arbetat som en liten galning och ej hunnit.
Jag har lite recensioner och make up tips på väg upp. Arbetar på att få upp det tills tidig eftermiddag idag.....


Makeup look (grön)



Här är en enkel makeup i gröna nyanser.

* Hightlighter under ögonbrynet och inre delen av den nedre fransraden.
* Mörkgrön på den yttre delen av ögonlocket och globlinjen.
* Ljusgrön på den mittersta delen av ögonlocket.

Makeup look ( blå)



Här är en enkel makeup med blåa nyanser

* Highlighter
* En mörkare azulblå nyans på yttre delen av ögonlocket och globlinjen.
* Babyblå på den mittersta delen av ögonlocket.


Makeup look ( Svart/ Silver)

Här är en svart+silver look som jag normalt INTE skulle bära, då detta är nyanser som inte är särskillt smickrande för min hudfärg. Men om du har något mörkare hudton kan detta vara riktigt snyggt!

 

Här har jag arbetat med 3 färgnyanser.

* Highlighter under ögonbrynet och på 1/3 av den nedre fransraden.
* Mörk metallicgrå/ svart längst 2/3 av globlinjen och den yttre vrån av ögonlocket. Även 1/2 av den yttre delen av den nedre fransraden.
* En ljus silvernyans på den mittersta delen av de övre ögonlocket.

Makeup look ( Lila )

Här är en enkel makeup som passar när man skall ut men inte riktigt har tid att stå i en halvtimme framför spegeln.

Passar framförallt till oss med gröna ögon då den lila/plommonfärgade nyansen får det gröna att bli mer framträdande.



Här har jag arbetat med 2 färgnyanser. Även använt en plommonfärgad eyeliner, men en svart duger bra det med.

* Highlighter (Under ögonbrynet och ner mot den inre ögonvrån, även på den inre delen av den nedre fransraden)
* Lila/ Plommon tex. TRAX från MAC. (På den yttre delen av ögonlocket och 2/3 in på globlinjen)

Makeup look (Rosa + Brun)

Här är en enkel och snygg look till vår/ sommaren!

 

Här har jag arbetat med 3 olika nyanser.

* Highlighter ( Under ögonbrynet, inre ögonvrån och innersta delen av den nedre fransraden.)
* En riktigt stark rosa ( på den mittersta delen av ögonlocket närmst den övre fransraden)
* En kaffebrun ( Längst med 2/3 av globlinjen, INTE hela vägen in mot ögonvrån alltså)

MAC inköp...



Passade på att springa förbi MAC avdelningen inne på Åhlens här om dagen.
Detta är vad jag köpte:

MAC brush cleanser - En grymt bra rengöring för makeup borstarna. Jag använder dock inte den så som det står angivet. Funkar grymt bra att droppa några droppar på en bommulspad och sedan stryka tex ögonskuggeborsten över det...wipps så är den ren och torr! Skönt att slippa vänta på att dom skall torka.

MAC Fix+ - En räddare i nöden. Funkar kanon tillsammans med deras studio fix i puderform. Tar bort det där kakiga och pudriga looken som man så lätt får. ÄLSKAR!!!!

Studio fix - Den bästa foundation jag haft, kört med denna nu i säkert 7 år.

MAC Mineralize skinfinish natural - Köpte den i färgen Medium dark. Använder den enbart till contouring vilket den klarar finfint!

MAC 116 - En underbar MAC borste/pensel som funkar kanon för contouring. Är egentligen en mindre rougeborste, men jag föredrar större borstar för rouge.

MAC 224 - En riktigt bra borste/pendel från MAC. Är egentligen till för ögonskugga, men använder den till concealer under ögonen. Grymt bra borste/pensel med många användningsområden.

Dermalogica recension...

Eftersom jag antagligen har fler hudprodukter i mina skåp och lådor här hemma än vad vissa affärer har, så tänkte jag att jag skulle recensera lite produkter av Dermalogica. Generellt sätt så tycker jag väldigt bra om Dermalogica's produkter, men det som rekommenderas till en är absolut inte alltid de bästa produkterna för just en själv.  Eftersom Dermalogica's produkter kostar en slant, så tänkte jag iallafall hjälpa till så att ni slipper köpa "de mindre bra produkterna".

Special cleansing gel - Den kanske mest sålda produkten från Dermalogica. Detta är alltså en rengörings gel som tar bort rubbet. Man behöver aldrig tvätta 2 gånger. Man känner sig otroligt ren och fräsch efteråt. Det enda negativa jag har att säga om denna produkt är att den torkar ut torr/ känslig hy. Men med en bra dag och nattkräm så är det problemet löst. Slutsats: Grym produkt som verkligen håller vad den lovar. ♥♥♥♥

Ultracalming cleanser - Detta är en rengöringskräm som är till för känslig hy. Den sägs lugna rodnader etc. Trodde detta skulle vara drömprodukten för mig, då jag har mycket känslig hy och även röda rodnader. Men det var den inte, då den inte lyckas ta bort sminket. Man är tvungen att tvätta bort sminket med andra produkter innan man använder denna, då den inte ens biter på den absolut lättaste makeupen. Däremot håller produkten vad den lovar när det gäller att lugna ner rodnader etc. Slutsats: Mycket besviken på denna produkt och skulle ej rekommendera någon att köpa den. ♥♥

Preclense - Detta är en "olja" som du använder innan din vanliga rengöringskräm. Det är enligt mig en superprodukt och ett måste i min hudvård. Den tar bort rubbet, tom pormaskar utan att man behöver klämma (iallafall på mig!). Den luktar fräsh citrus och gör huden ren på djupet. Slutsats: Köp! Köp! Köp! ♥♥♥♥♥

Daily microfoliant - Detta är också precis som special cleansing gel en mycket hyllad produkt från Dermalogica. Det är en "peeling" som man kan använda varje dag. Man kan verkligen känna att den arbetar på djupet och gör jobbet. Man får däremot vara väldigt nogrann med att skölja bort allt efteråt. Annars riskerar man att få väldigt torra ytor där man inte fått bort allt. Jag som har väldigt känslig hy använder denna max 2-3 ggr i veckan, men då med en speciell ansiktsborste och inte med händerna. Slutsats: Grym produkt, köp den! ♥♥♥♥♥

Skin prep scrub - En ansiktspeeling med grövre korn. Fungerar precis som vilken grovkornig peeling som hellst och är pga detta absolut inte ett måste från Dermalogica. Finns betydligt billigare varianter från andra märken som gör jobbet precis lika bra. Slutsats: Den håller vad den lovar, men som sagt finns det billigare. ♥♥♥♥

Multiactive toner - Fyller ingen speciell funktion för mig, förutom att den är skön och svalkande. Slutsats: Finns betydligt bättre produkter på marknaden som gör jobbet bättre. ♥

Soothing protection spray - Fyller ingen funktion för mig. Slutsats: Skippa att köpa denna. ♥

Multivitamin power recovery masque - Vet inte vart jag skall börja. Denna produkt fullkommligt älskar jag. Vet inte hur jag klarade mig innan jag hittade denna. Detta är en otroligt återfuktande ansiktsmask som ger huden en otrolig lyster. Det bästa är att man kan lägga på den i en kvart innan man går och lägger sig, torka bort överflödet med en bomullspad och sova med resten över natten och wipps så har du babylen hy. Slutsats: Köp! Köp! Köp! ♥♥♥♥♥

Skin smoothing cream - En dagkräm som är ganska fet. Den återfuktar bra, men på vissa så lägger den som en mask och vill inte riktigt gå in i huden. Detta hände med mig så jag använder tyvärr inte denna längre. Det är synd då den är väldigt skön. Slutsats: Be om ett test, går den in i huden på dig, köp den för det är en bra produkt. ♥♥♥♥

Active moist - En dagkräm som går in i huden väldigt lätt. Den återfuktar mycket och är skön på huden. Slutsats: Om du har torr hy och vill ha en "lätt" ansiktskräm då skall du köpa denna. ♥♥♥♥

Barrier repair - Skall vara bra för torr och känslig hy. Jag använde min kanske 2 ggr sedan la jag ner det. Huden blev så torr satt den kliade och stack. Slutsats: Be om test innan du köper den. ♥

Total eye care - En lätt färgad ögonkräm som är väldigt "lätt", går lätt in i huden och svalkar skönt. Att den är färgad är också ett plus då den döljer mörka ringar under ögonen lite grann. (men du behöver komplettera med concealer om du har väldigt mörka ringar). Slutsats: Helt okej produkt. ♥♥♥

Climate control lip treatment - Ett läppbalsam som är helt underbart. Har alltid med mig ett i handväskan.
Slutsats: Köp! ♥♥♥♥


Ny sminkväska!

Min nya sminkväska!

Nu är jag redo för våren!

Här är min nya ursöta sminkväska och diverse produkter som jag inte klarar mig utan.

Sminkväska - Köpt på ebay
Mary Kay " signature" travel brush set
Smashbox Photo finish foundation primer
MAC Select moisturecover concealer NW20
MAC Studio fix C2
Make up store blush LUST
Elf ögonfransböjare
Clinique high impact mascara BLACK

Paket från Cherryculture!

En liten beställning från CherryCulture!

Här är en liten beställning som jag gjorde från www.cherryculture.com för ett tag sedan. Det är min absoluta favorit webbutik från USA. De har bland annat märket NYX som kan vara lite knepigt att få tag i från Sverige. Om ni inte känner till Cherryculture rekommenderar jag er verkligen att gå in och ta er en liten rundvandring på deras hemsida.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0